Populære

Læs mere om firma profilerne nedenunder

9 Firma

3D Structural Design ApS

3D Structural Design ApS

3D Structural Design er et rådgivende ingeniørfirma, som udfører forskellige typer konsulentarbejde i forbindelse med bærende konstruktioner.

DONG Energy A/S

DONG Energy A/S

Vi er omkring 6500 ambitiøse medarbejdere, der er beskæftiget med at fremskaffe og producere olie og naturgas, generere elektricitet og varme fra vores havmølleparker og kraftværker og levere energi til privat- og erhvervskunder hver dag. Vi har aktiviteter i Nordeuropa.

Høgskolen i Oslo og Akershus

Høgskolen i Oslo og Akershus

HiOA er en moderne utdanningsinstitusjon hvor blikket stadig rettes framover. Samtidig er høgskolen tuftet på opparbeidet kompetanse og erfaringer gjennom mange år.

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune

Mere info om firmaprofilen

Lemvig Kommune

Lemvig Kommune

Med et vækstfokuseret og innovativt erhvervsliv har Lemvig Kommune Danmarks næstlaveste ledighed. Hovederhvervene er landbrug, fiskeri, service- og fremstillingsvirksomhed.

Randers kommune

Randers kommune

Hos os er hver enkelt medarbejder en vigtig ressource i bestræbelsen på at gøre Randes Kommune til et endnu bedre sted at bo og arbejde for borgerne. Vi tror nemlig på, at gode vilkår og udviklende rammer for medarbejderne, resulterer i den bedst mulige offentlig service.

Siemens

Siemens

I mere end 160 år har vi udviklet og leveret produkter, løsninger og services, der har været med til at forme fremtiden. Løsningerne omfatter innovative og bæredygtige teknologier til industri, energi, sundhed, infrastruktur og storbyer.

South Denmark European Office

South Denmark European Office

Velkommen til Det Syddanske EU-Kontor. Vi er Syddanmarks indgang til EU.

Svendborg Kommune

Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er en kommune i Region Syddanmark efter Kommunalreformen i 2007. Den 15. november 2005 blev kommunalbestyrelsen valgt. I 2006 fungerede de nyvalgte medlemmer som sammenlægningsudvalg, og fra 1. januar 2007 som den nye kommunes kommunalbestyrelse. Via en øsamarbejdsaftale varetager Svendborg Kommune en række opgaver for Langeland og Ærø Kommuner.