Proffesionelt karrier råd


Karrier veteraner giver sine tre bedste råd til dig som skal begynde på et nyt job. Egentligt nye undersøgninger er en store del af det svenske folket klar til at bytte arbejdsplads.

Vælg en god chef - ikke job eller branche

Dette er en af de vigtigste råd som karrier veteraner hele tiden giver. En god chef inspirer, løfter og udvikler dig som ansat. En dårlig chef kan give dig helse problemer, får dig at tabe motivationen og holde dig tilbage. En af de største stress faktorene enligt undersøgninger er et utydeligt lederskab som påvirker din arbejdsmoral negativt.

Find en arbejdsplads der hvor du trives

Du bruger en stor del af dit liv på din arbejdsplads og med dine arbejds opgaver, så er det klart at dit arbejde skal være sjovt. Du udvikler dig også hurtigere når du har et arbejde du trives med. "Gøre ting du er god til og som du syntes er sjovt, så vokser du." Dette falder ind mere naturligt om du er dig selv og ægte.  

Tag chancen og tør gå udenfor din komfortzone

Mange kommer ikke langt i sin karrier, fordi at disse personer er bange for at tage chancer i sit arbejde. Tage risikoen og planere ikke for langt inde i fremtiden, tage risikoen og prøv nye ting når de dukker op.